Kitap Hakkında
İçinde bulunduğumuz durumdan en büyük mesuliyet payı idarecilere düşmektedir. Fakat malumdur ki, idareciler halkın aynasıdırlar, onlar toplumların eseridirler, onları halk çıkartmıştır. Hadis´I Şerif´te de belirtilmiştir ki: "Nasıl iseniz öyle yönetilirsiniz." (Beyhaki, Tebarani)
Hatta Hasan Basri bir adamı Haccac´a beddua ederken işitir. Ona der ki: "Böyle söyleme. Siz kendinizden buldunuz onu. Haccac ölür, ya da azledilirse, sizi maymun ve domuzların yöneteceğinden korkuyoruz. (Keşful Hafa)
İşte bundan dolayı seçmenlerin bu mesele karşısında duyarsız kalmaması için bu konuyu tartışma gündemine alıp sonuca ulaşmak kaçınılmaz olmuştur. Zira çoğu zaman olayların büyümesi, ehlinin susmasından kaynaklanmaktadır.
Yazar
Yazar
Muhammed Zeki
Profili Görüntüle
2 kitap
Değerlendirmeler (0)
Değerlendirme yapmak için giriş yapmalısınız
Giriş YapHenüz değerlendirme yapılmamış
Okuyanlar (0)
Henüz kimse bu kitabı eklememmiş