Hazırım - Sakinleş; Öfkeli, Hayal Kırıklığına Uğramış ve Üzgün
ISBN: 9786053413653
Okuma Durumu
Kitap Hakkında
Sakinleş - Öfkeli, Hayal Kırıklığına Uğramış ve Üzgün
Öfkelendiğinde, hayal kırıklığına uğradığında ya da üzüldüğünde ne yaparsın? Ağlar mısın? Bağırır mısın? Çığlık atıp ayaklarını yere mi vurursun? Yoksa derin bir nefes alıp sakinleşmeye mi çalışırsın?
Öfkelenmek, hayal kırıklığına uğramak ve hatta üzülmek olumsuz duygulardır. Unutma ki bazen hepimiz olumsuz duygular hissederiz. Önemli olan böyle hissettiğimizde ne yaptığımızdır: Olumsuz bir duygu hissediyorsan durup vücudunu sakinleştirmen gerekir. Böylece sorunu çözebilirsin. Tıpkı bir dedektif gibi.
Çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerinin önemine ve bunun öğrenme becerisi üzerindeki etkisine vurgu yapan Hazırım dizisindeki kitaplar, onların duygularını kontrol etme ve olumlu ilişkiler kurma becerisi kazanmalarını, yeni şeyler öğrenme konusunda hevesli ve kararlı olmalarını teşvik etmek için size rehberlik edecek.
Yazarlar
Yazar
Gustavo Mazali
Profili Görüntüle
10 kitap
Çevirmen
Behtiye Üçer
Profili Görüntüle
1 kitap
Değerlendirmeler (0)
Değerlendirme yapmak için giriş yapmalısınız
Giriş YapHenüz değerlendirme yapılmamış
Okuyanlar (0)
Henüz kimse bu kitabı eklememmiş