Kitap Hakkında
Zihninizi açarak müthiş fikirler üretmeniz için size ilham verecek 100 yaratıcı proje
"Beş, on, yirmi yıl içinde başarılı olmak için hangi yetenek ve becerilere ihtiyacım olacak?"
Yanlış soruyu soruyorsunuz.
Siz bir beceriyi edindiğiniz anda o becerinin modası geçer, bilgi çok çabuk geride kalır.
Her şeyin her an değiştiği, becerilerin kısa sürede geçerliliğini yitirdiği bir dünyada kalıcı olan tek bir şey var: fikirler.
Geleceğe ayak uydurabilmek için fikir insanı olmalısınız:
koşullara uyum sağlayabilen, açık görüşlü, problem çözmeye yatkın, iletişimci, mucit, sanatçı ve şovmen.
Olimpiyat atletleri bedenlerini eğitir. Yaratıcı kişilerse hayal güçlerini eğitmelidir. Bu kitaptaki egzersizler zihninizin sizi bir fikir makinesine dönüştürecek kadar dinç ve formda olmasını sağlayacak. Aynı zamanda geçmişinizden ya da mesleğinizden bağımsız olarak düşünsel becerinizi ve yaratıcı potansiyelinizi geliştireceksiniz.
Kabul görmüş basmakalıp fikirlerin ötesine geçin.
Rod Judkins dünyanın önde gelen sanat okullarından biri olan Central St Martins'te ders vermektedir. Pek çok dile çevrilen Yaratıcı Düşünme Sanatı'nın da yazarıdır.
Yazarlar
Çevirmen
Sevinç Seyla Tezcan
Profili Görüntüle
84 kitap
Yazar
Rod Judkins
Profili Görüntüle
3 kitap
Değerlendirmeler (0)
Değerlendirme yapmak için giriş yapmalısınız
Giriş YapHenüz değerlendirme yapılmamış
Okuyanlar (0)
Henüz kimse bu kitabı eklememmiş