Kitap Tanıtımı |
Derin Milletin Ayak Sesleri Kumpas romanı; Türkiye'nin son çeyrek asrında devlet ve millet olarak içerden ve dışarıdan yapılan her türlü saldırı karşısında siyasi, ekonomik, toplumsal, askeri yönden ayakta kalmasını ve FETÖ, PKK, DEAŞ/IŞİD gibi terör örgütlerine karşı devletin nasıl bir mücadele verdiğini, anlatıyor.
Derin Milletin Ayak Sesleri Kumpas romanı; bu milletin ve bu devletin özünde, mayasında, kılcal damarlarında kaybolmaya yüz tutmuş ahlaki, milli ve ulvi değerlerin yeniden bu milletin ve bu devletin bünyesinde zuhur etmesinin yol ve yöntemini gösteriyor.
Derin Milletin Ayak Sesleri Kumpas romanı; tarihte olduğu gibi günümüzde de bu milletin ve bu devletin sahipsiz olmadığının; bu milletin ve bu devletin arkasında, binlerce yıllık tarihin derinliğinden süzülüp gelen 'devletçilik anlayışının' mimarları ve emanetçileri olan Aksakallılar, Aksaçlılar ve Kefenlİler olduğunun mesajını vermeyi amaçlıyor.
Derin Milletin Ayak Sesleri Kumpas romanı; Ahmet Yesevi Hoca ile kök salmış, Anadolu'nun fethiyle de bu toprakları Yurt / Vatan edinmiş çilekeş, savaşçı ve inançlı bir Milleti tarihten silmek isteyen nice düşmanlar hüsrana uğramıştı.. Çanakkale'de, Kurtuluş Savaşı'nda ve 15 Temmuz'da olduğu gibi... İşte binlerce yıllık tarihimizden süzülüp gelen böylesi bir 'devletçilik anlayışını' zihinlere kazımak ve bir daha da unutmamak için kaleme alınmıştır.
Derin Milletin Ayak Sesleri Kumpas romanı; bu milletin, bu devletin, bu vatanın, bu bayrağın sahipsiz olmadığı; binlerce yıllık tarihinden süzülüp gelen'Derin Millet' anlayışını ve 'Biz Hem Milletiz Hem Devlet' şuurunu zihinlerde, yüreklerde ve yaşanılan hayatta yeniden zuhur etmesi amacıyla yazılmıştır.
Derin Milletin Ayak Sesleri Kumpas romanı; bir gazetecinin gerçek hayatta, görevi icabı üç farklı kişilikle yaşarken, karşılaştığı olayları hayalle süsleyerek yazmış olduğu bir romandır. |